Dedeler Köyü Şehit Piyade Er Metin Artık İlkokulu


Vizyon: *İstiyoruz ki… Okulumuzda, eğitim ve öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *İstiyoruz ki… Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. *İstiyoruz ki… Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. *İstiyoruz ki… Okulumuzda bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. *İstiyoruz ki… Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun. *İstiyoruz ki… Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. *İstiyoruz ki… Okul ortamında ve her yerde, herkes kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkesine uysun.

Misyon:  Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız.  Toplumumuzun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.  Çevremize de eğitim vermek için varız.  Okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için varız.  Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 08.20-13.10
Isınma: HEM SOBA HEM DE KALORİFER YAKILIYOR
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05438339096

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yuksekovadedelerio.meb.k12.tr

Adres - Dedeler Köyü Köyün Kendisi Dış Kapı No80 Yüksekova/Hakkari

Öğretmen :6
Öğrenci :95
Derslik :5
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPILIYOR

Yerleşim Yeri - Köyde, ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır. Ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol oturtulmuş olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

Adres - Dedeler Köyü Köyün Kendisi Dış Kapı No80 Yüksekova/Hakkari

Ulaşım Köye ulaşım özel araçlarla ya da köye kalkan servislerle oluyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Hakkari il merkezine 87 km, Yüksekova ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.